Mohon tunggu...
AHMAD FAYYAZ NURFALLAH
AHMAD FAYYAZ NURFALLAH Mohon Tunggu... Pelajar Sekolah - Ketua kelas

Berenang, lari dan bermain game

Selanjutnya

Tutup

Ilmu Sosbud

5 Bedana Barbershop Sareng Salon Anu Jarang Dipikanyaho

26 Januari 2023   11:52 Diperbarui: 26 Januari 2023   12:00 34
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Kompasiana adalah platform blog. Konten ini menjadi tanggung jawab bloger dan tidak mewakili pandangan redaksi Kompas.

Pikeun ngadukung penampilanna, seueur jalma nganjang ka tukang cukur atanapi salon pikeun motong rambut, ngalakukeun perawatan rambut sareng ngawarnaan rambut.

Seueur jalma nganggap salon sareng barbershops salaku tempat pikeun perawatan rambut. Nanging, saleresna aya sababaraha bdana antara salon sareng barbershop anu masih teu dipikanyaho sacara umum.

Bdana antara Barbershop sareng Salon

Beda utama antara barbershop jeung salon nyaeta tukang cukur biasana dilatih pikeun motong buuk lalaki kalawan kaahlian ngagunakeun clipper, sedengkeun stylists salon dilatih pikeun motong buuk kalayan seni styling mak gunting.

Nyaho bdana antara barbershop sareng salon bakal ngabantosan anjeun nangtukeun tempat perawatan rambut anu cocog sareng gaya rambut anu anjeun pikahoyong.

Parios bdana antara barbershop sareng salon sacara langkung rinci di handep ieu:

1. Bedana dina Model Rambut

Barbershop nawiskeun potongan rambut pondok dina gaya tradisional sapertos buzz cut, flattop, fade atanapi gaya militr. Samentara ta, juru tata rambut di salon umumna gaduh langkung pangalaman motong sareng gaya rambut anu langkung panjang.

2. Produk Perawatan Rambut

Anjeun bakal mendakan rupa-rupa jinis perawatan rambut di salon. Sapertos, pelurusan rambut, masker rambut, perawatan detoks rambut, jsb. Teu kawas salon, barbershops leuwih devoted kana perawatan bulu kayaning lilin bulu, pomade, sarta krim cukur.

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mohon tunggu...

Lihat Konten Ilmu Sosbud Selengkapnya
Lihat Ilmu Sosbud Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!

Video Pilihan

LAPORKAN KONTEN
Alasan
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Daftar Partner Kami
Antara News
Viva
Liputan 6
Kompasiana
OkeZone