Mohon tunggu...
Andien Dwi Aulia
Andien Dwi Aulia Mohon Tunggu... Pelajar Sekolah - Pelajar Sekolah

annyeong^^

Selanjutnya

Tutup

Hobby

BOOMINGG-!!!! Kagiatan Voly di Perumahan Taman Griya Asri

25 Januari 2023   22:17 Diperbarui: 26 Januari 2023   07:11 54
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Kompasiana adalah platform blog. Konten ini menjadi tanggung jawab bloger dan tidak mewakili pandangan redaksi Kompas.

Saprak COVID-19 datang, kaulinan voly beuki dipikaresep ku rumaja jeung kolot. Dina kaulinan voly aya jarak antara pamaén hiji jeung nu séjén lumayan jauh, ku kituna kaulinan voly téh mangrupa kaulinan anu cukup luyu jeung protokol kaséhatan. Jeung teu ngan éta, adu voly antara désa atawa perumahan geus dimimitian jeung para peminat geus nyerbu di unggal wewengkon, kawas Perumahan Taman Griya Asri, salah sahijina.

Unggal bulan, Perumahan Taman Asri ngalaksanakeun adu voly antar-Perumahan. Adu voly ieu diayakeun di sabudeureun wewengkon wungkul, dimaénkeun ku 2 reugu jeung unggal reuguna dimaénkeun ku 8 urang. Adu voly di dieu lolobana dimaénkeun ku bapa atawa indung, ku kituna adu voly ieu leuwih mentingkeun kaséhatan sarta kabugaran.

Dokpri
Dokpri

Loba kolot atawa indung di wewengkon perumahan ieu kawas voly, sabab kaulinan teu nyéépkeun teuing énergi jeung tanaga. Naha anjeun pinter maén voli atanapi henteu mangrupikeun urusan hareup, anu penting nyaéta kesang sareng olahraga. Dina kaulinan voli ieu, urang bakal mindahkeun bola ngan lamun arahna ka urang, jadi gerakanna minim jeung teu nyusahkeun.

Dina adu voli ieu lain ngan ukur tiasa ngahirupkeun suasana di sabudeureunana, tapi ogé tiasa ngamajukeun omzet padagang kaki lima di sakuriling padumukan éta.

Mohon tunggu...

Lihat Konten Hobby Selengkapnya
Lihat Hobby Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!

Video Pilihan

LAPORKAN KONTEN
Alasan
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Daftar Partner Kami
Antara News
Viva
Liputan 6
Kompasiana
OkeZone