Mohon tunggu...
Ardhan Effendi
Ardhan Effendi Mohon Tunggu... Atlet - Pelajar sekolah

Sepak bola

Selanjutnya

Tutup

Bola

Kagiatan Olahraga Pikeun Warga Perumahan Bogor Asri

26 Januari 2023   07:44 Diperbarui: 2 Februari 2023   11:21 99
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Kompasiana adalah platform blog. Konten ini menjadi tanggung jawab bloger dan tidak mewakili pandangan redaksi Kompas.

Ngeusian waktos luang ku hal-hal anu mangpaat, kitu deui nu dilaksanakeun warga perumahan BOGOR ASRI Kelurahan Nanggewer, Kecamatan Cibinong khususna warga RW 11, perumahan anu aya lapang beureum sagigireun masjid, janten ikonic ti komplek perumahan BOGOR ASRI, margi lapang beureum teh sok rame pikeun warga anu hoyong olahraga, salah sahijina nyata bal.

Seueur barudak rumaja sareng bapak-bapak ulin babarengan, kagiatan sepak bola ieu mangrupikeun kagiatan anu sering dilaksanakeun ku warga BOGOR ASRI, salain gampang dilakukeun, rata-rata warga BOGOR ASRI resep kana olahraga ieu.

Teu kungsi lila warga BOGOR ASRI ngayakeun kagiatan ngabagakeun piala dunya sacara positif, warga ngayakeun turnamn antar tim anu mindeng maen bal babarengan jeung nobar piala dunia di aula RW 11.

Dokpri
Dokpri

Sanaos kagiatan ieu teu semewah sareng saageung turnamn-turnamn anu sans, para pamilon warga RW 11 tetep rame-rame ngiluan turnamn sareng ngajungjung sportivitas, hal ieu anu ngajantenkeun kagiatan ta mangpaat sareng positip pikeun ngiringan.

teu ngan man bal, aya loba kagiatan mangpaat sjn kayaning; man tnis mja, voli, badminton,

Loba jalma ngalakukeun olahraga

nmbongkeun sumanget, warga BOGOR ASRI

Kagiatan ieu dipiharep tiasa ngajaga tali silaturahmi sareng ngabentuk atlit ngora anu berbakat.

Mohon tunggu...

Lihat Konten Bola Selengkapnya
Lihat Bola Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!

Video Pilihan

LAPORKAN KONTEN
Alasan
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Daftar Partner Kami
Antara News
Viva
Liputan 6
Kompasiana
OkeZone