Mohon tunggu...
Garda
Garda Mohon Tunggu... Animator - pelajar

jjjjnj

Selanjutnya

Tutup

Healthy

Imunisasi Gratis di Posyandu

26 Januari 2023   10:28 Diperbarui: 26 Januari 2023   10:38 23
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Kompasiana adalah platform blog. Konten ini menjadi tanggung jawab bloger dan tidak mewakili pandangan redaksi Kompas.
Lihat foto
Sumber: pentrikel.id

Naon ari  imunisasi teh?

imunisasi nyata jalma disuntik anu ngalakukeun atawa ngalakukeun kagiatan salaku kolot. Nyaeta elmu ngasuh, ngabimbing, jeung ngadidik budak ku cara nu hade tur bener

ta penting pikeun diajar kesehatan?
Penting, sabab urang bakal terang kumaha miara budak anu leres sareng leres, urang og bakal terang naon hak-hak dasar anu kedah dilaksanakeun ku kolot dina kasalametan budak.

Naon tips parenting alus?
* Ulah ngarahkeunnana naon anu anjeunna resep
* Ngaku kasalahan, ulah nepi ka kolot ngarasa bener jeung teu pernah salah
* Mr Aprsiasi lamun budakna sukss dina ngahontal hiji hal.

Mohon tunggu...

Lihat Konten Healthy Selengkapnya
Lihat Healthy Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!

Video Pilihan

LAPORKAN KONTEN
Alasan
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Daftar Partner Kami
Antara News
Viva
Liputan 6
Kompasiana
OkeZone