Mohon tunggu...
SULTHONIZAKI
SULTHONIZAKI Mohon Tunggu... Dokter - Pelajar sekolag

Olahraga berenang

Selanjutnya

Tutup

Ilmu Sosbud

Kagiatan Bebersih Imah di Kampung pabuaran citayam

26 Januari 2023   07:57 Diperbarui: 2 Februari 2023   11:53 33
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Kompasiana adalah platform blog. Konten ini menjadi tanggung jawab bloger dan tidak mewakili pandangan redaksi Kompas.
Lihat foto
Kagiatan gotong royong di daerah citayam pabuaran rt 04 rw 02  poto : Zaki

Kagiatan nyapu di wewengkon pabuaran citayam kelurahan rawa panjang kecamatan bojong gede, jeung ngepel lantai bisa dilaksanakeun ku unggal anggota kulawarga ku cara ngabagi-bagi panceun. Nyapu lantai biasana dilakukeun di awal, diteruskeun ku ngepel lantai. Ieu bisa dilakukeun ku dulur-dulur nu silih usap jeung ngepel lantai.

Hade pisan pikeun tahap awal dibarengan ku kolot nalika ngalakukeunana. Salian ti murangkalih tiasa diajar kabersihan ti leuleutik, ieu oge tiasa ngalatih sikep sareng paripolah budak dugi ka dewasa.

Kabersihan teh wajib pikeun kashatan sarta sangkan ulah loba reungit jeung runtah anu bisa ngabalukarkeun DBD.

Mohon tunggu...

Lihat Konten Ilmu Sosbud Selengkapnya
Lihat Ilmu Sosbud Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!

Video Pilihan

LAPORKAN KONTEN
Alasan
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Daftar Partner Kami
Antara News
Viva
Liputan 6
Kompasiana
OkeZone